Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

mini house!!!

Σήμερα απίστευτη ζέστη!!Και βρήκα την μέρα να περπατήσω!!!!!Τι να έκανα ,έπρεπε να φύγει ένα σπιτάκι μου για το ξαδερφάκι στην Αθήνα...Είπα να μην πάρω αυτοκίνητο διότι το πάρκινγκ στο λιμάνι κλειστό λόγω έκθεσης..πού να παρκάρω...Κι έτσι ξεκίνησα νωρίς με σκοπό να τελειώσω και νωρίς να μην με πιάσει η ζέστη..Είχα και σκοπό να φάω πατατάκια το βράδυ,ε...λέω,να κάψω και καμιά θερμίδα βρε παιδί...Ναι..και όταν το σύμπαν σε βλέπει να κάνεις σχέδια γελάει ofcourse!Συνάντησα στο δρόμο μια συνάδελφο με το κοριτσάκι της(θυμάστε που της είχα δώσει ένα σπιτάκι...) και άρχισε το νταβαντούρι..."μαμά ,μαμά να κάτσουμε με την κυρία(!) Fo"....Και κάτσαμε για καφέ...και μπλα,μπλα ,μπλα..μεσημέριασε..."Να σε πάω " μου είπε η κοπέλα..ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εγώ....θα περπατήσω...3 χιλιόμετρα στις 14.30!Έξυπνη ε????Έφτασα σπίτι και ταυτόχρονα έπινα νερό και έκανα ντουζ παγωμένο!!!Ντουβάρ' που λέει κι η μάνα μου!Τα πατατάκια πάντως νοστιμότατα ,μόλις τα τσάκισα!!!Τι να πεις...δεν έκαψα καμιά θερμίδα...ΕΛΙΩΣΑ κυριολεκτικά!!Πάντως περπατώντας μου ήρθε η παρακάτω ιδέα...πες το ηλίαση,διαλείψεις λόγω της θερμοκρασίας να έβλεπα οράματα...Τώρα που επιτέλους συνήλθα και έχω πιει 4 λίτρα νερό από το μεσημέρι ,το έφτιαξα και σας το παρουσιάζω...Το Mini House!!Κουκλάκι δεν είναι?????Φιλάκια και καληνύχτα..και μην βγαίνετε έξω....





..

21 σχόλια:

  1. Καλως σε βρήκα στο blog σου, είναι η πρώτη μου φορά εδώ κ βλέπω τα όμορφα καλούδια που φτιάχνεις! Δεν βγαίνουμε έξω παιδι μου με τέτοια ζέστη! Το σπιτάκι σου ειναι υπέροχο!
    φιλιά, καλή συνέχεια, ελπίζω να τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πανεμορφο !! καλώς να το χαρεις το νεο σου mini σπιτακι !! ...φιλια και καλημερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Guru! Υπέροχο για άλλη μια φορά το σπιτάκι σου! Πολύ χαριτωμένο! Χεχεχε το περπάτημα ήταν μία όμορφη εμπειρία που θα τη θυμάσαι χεχεχε Είδες όμως ότι η ηλίαση φέρνει καλά αποτελέσματα? Πολλά φιλούθκια ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με προσοχη βρε κοριτσι μου καλοκαιριατικα.Απο την αλλη βδομαδα οι βολτες.Το mini απιθανο.
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tελικά το να περπατάς μέσα στη ζέστη,μόνο ωραίες ιδέες,σου προσφέρει!
    (ή μήπως όχι;)
    φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη μια η ζέστη, απ' την άλλη το κρύο ντουζ... σε βλέπω πλευριτωμένη,χιχι!!! Πάντως το σπιτάκι νομίζω ότι είναι από τα καλύτερά σου. Οντως!!! Σε φιλώ. Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα Guru!!!!! Τι χαριτωμένο σπιτάκι είναι αυτό? όπως και όλα τα άλλα που παρατηρώ στο όμορφο σπιτικό σου!!!! Χάρηκα πολύ που σε βρήκα....θα τα λέμε....φιλάκια πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα κι εγώ! Το "σπιτάκι" σου ονειρεμένο και το mini house ακόμα περισσότερο! Όμορφο το χρώμα, του πάθους και της..ηλίασης(??)! Όπως και να έχει, θα συμφωνήσουμε από κοινού: είναι πράγματι κουκλάκι!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη...θα τα λέμε συχνά, πλέον :0).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα σπιτάκι σου γίνονται όλο και πιο χαριτωμένα!
    Υπάρχει πουθενά κανένα tutorial ή να σου στείλουμε τις παραγγελίες μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινά ντρέπομαι να κάνω tutorial...μια ιδέα είναι....όσο για παραγγελίες...καλοδεχούμενες όποιος θέλει!!!!!πάντως είναι πολύ εύκολο ,ύφασμα ,τσόχα και φαντασία!!!!

      Διαγραφή
  10. an einai na vgainoume ston ilio k anti na zavlako8oume teleios na exoume tetoia empneusi apo aurio oloi 8a ksaxunomaste apo tis 12 to mesimeri os tis 5 stous dromous gia empneusi.....xixi apo aurio oloi EKSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ αυτά τα σπιτάκια σου!!! το ένα ομορφότερο από τ άλλο!! δεν τα χορταίνω!!!
    όσο για τη ζέστη...όσο πάει κ χειρότερα...εγώ πάντως κάνω ζεστά ντους γιατί μετά νιώθω την ατμόσφαιρα πιο δροσερή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κουκλίστικο είναι το Mini house!!! δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο αγαπημένο, κάθε φορά και κάτι διαφορετικό αλλά πάντα τόσο μοναδικά όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε evonita να είσαι καλά που με εμψυχώνεις!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ααα εγώ την αλήθεια λέω πάντα!!! α! και να πάρεις και το βραβειάκι, είσαι 1 από τις 5!! φιλάκια!!!!

      Διαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...