Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τρία πουλάκια κάθονται......

Χτες δεν κοιμήθηκα καθόλου...Τι ζέστη και τι υγρασία!!!!Ποοοοοοο!!Και φυσικά επειδή σιχαίνομαι το air condition δεν έχουμε...Κάτι τέτοιες στιγμές αμφισβητώ τις ιατρικές μου γνώσεις καθώς και την δύσπνοια που με πιάνει με το μηχάνημα αυτό!Τι να κάνω,τι να κάνω λοιπόν όλο το βράδυ....Η τηλεόραση μες στην ατέρμονη βλακεία φυσικά φυσικά..οπότε έπιασα την τσόχα που μου έχει απομείνει και έψαξα λίγο στο PINTEREST να βρω κάτι μικρό και εύκολο να φτιάξω,μπας και από την κούραση κοιμηθώ τελικά.Και βρήκα αυτά τα πουλάκια.....Το blog είναι ΕΔΩ και είναι πανεύκολο αυτό το πουλάκι!Πολύ καλό και για μπομπονιέρες επίσης!Δείτε τα τρία πουλάκια μου ...Φιλάκια!!!






10 σχόλια:

  1. Kαλημέρααα..
    Τι όμορφα πουλάκια..Ταιριάζουν με τα σπιτάκια...σούπερ!!
    Καλό σ/κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες τι κάνει η ζέστη;Σε αφήνει άυπνη και κάνεις θαύματα!Πολύ γουστόζικα είναι!Και'μεις μια από τα ίδια....μπροστά στον ανεμιστήρα τον οποίο έχω βγάλει στο μπαλκόνι για να φέρνει λίγο αεράκι(ζεστό και υγρό βέβαια)στην κρεβατοκάμαρα.Μπας και κοιμηθούμε καμιά ώρα για να σηκωθούμε το πρωί με λίγη-πολύ λίγη-ενέργεια να πάμε για δουλειά,όπου σερνόμαστε σαν ζόμπι μέχρι τις 21:00 οπότε και επιστρέφουμε σπίτι και πάλι τα ίδια...Ωραία δεν είναι;Και άκουσα πως θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίου, τσίου!!! Πολύ όμορφα ρε συ!!! Πάλι αφιερώσες... τελικά εσένα η πολύ ζέστη (θυμίσου όταν πήγες ντάλα μεσημέρι μέχρι το λιμάνι) σου κάνει καλό. Να το κοιτάξεις, γιατρέ μου!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα θα σου πω Fo μου! Την αξια σ αυτα που φτιαχνεις δινουν οι βελονιες με τα χερακια σου! Μαγεια αυθεντικου χειροποητου! Παρε ραπτομηχανη αφου θα σε βοηθησει σε πολλα,αλλα τη τεχνοτροπια αυτη της αθωοτητας μη την αλλαξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα πουλάκια είναι αυτά!!!!! Όσο για τη ζέστη μάλλον όλοι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε!!!! Καλό ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρα πολύ όμορφα.....και για μπομπονιέρες είναι ιδανικά...και όχι μόνο!!
    Έχεις βραβειάκια...
    http://mytripssonblog.blogspot.gr/2012/07/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα τα πουλάκια σου ευχαριστούμε για τις οδηγίες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.....αλήθεια ευχαριστώ...εσείς που φτιάχνετε τόσα πράγματα μου δίνετε κουράγιο...που είμαι τελείως αρχάρια!!!!!!!!ευχαριστώωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ είναι κι αυτά εξίσου γλυκούλικα με όλα τα προηγούμενα που έχεις φτιάξει!!!! τι καλά!!! φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...