Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Me

Μόλις αντιλήφθηκα ότι δεν έχω συστηθεί.....προφανώς γιατί έφτιαξα το blog στην περίοδο που διάβαζα για να δώσω ειδικότητα....sorry...Για αυτό θα σας πω λίγα λογάκια να ξέρετε ποια είμαι.Μια κοπέλα που σπούδασε ιατρική...που πάντα έφτιαχνε πραγματάκια με τα χέρια της,που λατρεύει τις φωτογραφίες του ουρανού..και ποτέ δεν είχε χρόνο να τα κάνει όλα αυτά λόγω του διαβάσματος.Σε όλη μου την ζωή μετά τα 18 ,πάντα είχε το διάβασμα προτεραιότητα.Πάντα κάτι έπρεπε να κάνω επανάληψη,να δώσω μάθημα,να τρέξω για έναν ασθενή ,να διαβάσω και στο σπίτι για έναν ασθενή,να εφημερεύσω και παράλληλα να προσπαθώ να έχω και μια προσωπική ζωή.Κάτι απίστευτα δύσκολο...Μόλις πριν έναν χρόνο άρχισα να μαθαίνω μαγειρική(που να προλάβω να φάω κάτι της προκοπής με 10 εφημερίες τον μήνα και κανένα ρεπό!),άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να τα ξέρω όλα,ότι πάντα δεν θα ξέρω κάτι και θα ανατρέχω ξανά στα βιβλία και ότι στην τελική είμαι και εγώ άνθρωπος που πρέπει να θυμηθώ τι μου αρέσει να κάνω....και έτσι κάπως άρχισα ξανά τις χειροτεχνίες,να πλέκω και να χαζεύω από την χαρά μου βλέποντας στα μάτια του άντρα μου την απορία για το πώς τα φτιάχνω αυτά τα μικρά πραγματάκια..και ότι τελικά ξέρω και μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζω και να τρέχω 100στάρια στα επείγοντα.Κανείς ,ούτε ακόμη και η μαμάκα μου δεν πιστεύει ότι μπορώ να φτιάξω ότι βλέπω με το βελονάκι,ότι κάνω κουκλάκια,κουβέρτες,κασκόλ,σκουφάκια και ότι βγάζω φωτογραφίες τον ουρανό που ακόμη και εμένα με εντυπωσιάζουν...περίεργο λένε όλοι..Εμένα πάλι μου φαίνεται φυσιολογικό..απλά κανείς δεν το ήξερε.Το ήξερα όμως εγώ....Σωστά λένε ότι πολλοί ιατροί έχουν μια μικρή ή και μεγάλη καλλιτεχνική φλέβα...ίσως γιατί κάθε ημέρα  βλέπουμε live terror films...ποιος ξέρει....Αυτά τα λίγα για εμένα.Σας ευχαριστώ που με επισκέπτεστε και εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους..και υγεία πάνω από όλα.Όλα τα άλλα είναι άσπρα βάσανα...Με λένε Φωτεινή......


me dreaming........

me working

me trying to pass the exams for paediatric life support

me and my sky...

31 σχόλια:

  1. Να είσαι πάντα καλά και να ονειρεύεσαι... Χαίρομαι που σε γνωρίζω, Φωτεινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Φωτεινή!!! Είμαι η Νίκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι πάντα φωτεινή και χαμογελαστή!!!! Χάρηκα για την γνωριμία!!!
    Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα..χαρηκα που σε γνωρισα..πολυ καλη αυτη η αναρτηση μου αρεσε η ιδεα σου να συστηθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλές ουράνιες φωτογραφήσεις....Χάρηκα για την γνωριμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να θυμάσαι πάντα τι σου αρέσει να κάνεις, γιατί το (τα) κάνεις υπέροχα!
    Οι φωτογραφίες σου είναι απίστευτες και οι δημιουργίες σου πάρα πολύ όμορφες και πρωτότυπες...
    Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάρηκα πολύ για την γνωριμία Φωτεινή! Είμαι η Γιώτα!!!Πολύ μου άρεσε αυτή σου η ανάρτηση!!!Εύχομαι να συνεχίσεις να δημιουργείς με την ίδια όρεξη και αγάπη για να συνεχίσεις να μας εκπλήσσεις ευχάριστα με τις όμορφες και ξεχωριστές δημιουργίες σου!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα,να είσαι καλά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

      Διαγραφή
  8. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς υπέροχα πράγματα!Φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατρε μ να με σωσετε με την καλλιτεχνικη δημιουργια σας ομως οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια σου Φωτεινή και χάρηκα ''ξανά''.Χμ..είσαι και όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι.Τα ελλατώματά σου θα μας τα πεις άλλη φορά.Χαχαχααααααα
    Αλλά γιατρός πράμα,ναι πρέπει να ξέρεις και λίγη μεγειρική,αλλιως θα αρρωστήσεις βρε -))Πραγματικά σε χαίρομαι και σου έυχομαι τα καλυτερα!!!
    πολλά φιλιά και καλό ΣΒΚ να έχουμε όλοι-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από ελαττώματα άλλο τίποτα.......μα αν δεν είχαμε και αυτά θα ήμασταν ρομπότ!!!!Και εγώ χάρηκα και ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  11. Χαίρομαι που σε γνωρίζω Φωτεινή! Είμαι η Χριστίνα! Σου εύχομαι να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να καταπλήσσεις τους γύρω σου με τις φωτογραφίες και τις δημιουργίες σου!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ χαίρομαι ,ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια σου τα γλυκά!!!!

      Διαγραφή
  12. Φωτεινή μου πολύ χάρηκα! Σου εύχομαι όπως είπες κι εσύ πρώτα υγεία και μετά ότι άλλο επιθυμείς!!! Έχω διαβάσει τις αναρτήσεις σου και πραγματικά ότι φτιάχνεις είναι υπέροχο!!!! Και οι φωτογραφίες σου πανέμορφες!!! Πολλά μπράβο!!! Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία.. Φιλάκια, Εύη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Εύη!!!Να είσαι καλά και να δημιουργείς και εσύ !!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου! :)

      Διαγραφή
  13. Τι γλυκό post!!nice to meet you Fo!
    -το αρκουδάκι τα κατάφερε τελικά; ;-)
    Sophia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI NAI με έβγαλε ασπροπρόσωπη..και πήρα και το πτυχίο του διασώστη παιδιών!!!!το καλό μου!!!!!!!!φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  14. Τελικά πολύ ανάποδα είχα πάρει τις αναρτήσεις σου... από το τέλος και πλέον έφτασα στην αρχή... Καλώς σε βρήκα Φωτεινή... τώρα όχι ότι το μυστήριο λύθηκε αλλά σαν να ξεδιάλυνε λίγο το τοπίο! Σε φιλώ γλυκιά γιατρέσσα μου! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιιχιχ πολύ γελάω με αυτά που γράφεις αλήθειαα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. παιδίατρος λοιπόν! Νομίζω πάντως πως το πολύ διάβασμα καποια στιγμή σας κάνει εσάς που σπουδάζετε ή σπουδασατε ιατρική να επαναστατείτε! Αργήτε αλλά τα καταφέρνετε! Χάρηκα που σε γνωρίζω!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι και εγώ!!Αλλά ΔΕΝ είμαι παιδίατρος!!!Είμαι γενικός/οικογενειακός ιατρός...συνεπώς ..είμαι διασώστρια-παιδιών,τροχαίων,καρδιοπαθών...μεχρι τώρα αυτά είχα να πληρώσω για να κάνω...είναι 500-600 ευρώ το κάθε πτυχίο..έξω φυσικά από την ειδικότητα...δυστυχώς στην Ελλάδα δεν παρέχονται αυτά δωρεάν!!!!

      Διαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...