Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Οι φίλοι από τα παλιά......

Έχω να γράψω έναν αιώνα.....Σας βλέπω συναντιέστε και ζηλεύω......Τι να πρωτοκάνω...Μία το παιδί-σκυλί μία το διάβασμα,μία οι εφημερίες απανωτά χτυπήματα......

( Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ )

Κατά τα άλλα η ζωή κυλάει ήρεμα , με το μικρό μου σκυλάκι να μεγαλώνει και να με αποτρελαίνειιιιιιιιιιιι με όλα αυτά που κάνει...Τι να πω βρε κορίτσια, δεν είχα σκύλο ποτέ και έχω πάθει την πλάκα της ζωής μου!!!

Η χαζομαμά πανευτυχής

Μάθαμε και να παίρνουμε πόζες!!

Κυνηγώντας το κόκκαλο!!!
Όπως καταλαβαίνετε έχω πάθει κολούμπρα με το σκυλί.......Να ρωτήσω κιόλας άμα ξέρει καμιά...όταν τον πήρα κάναμε αποπαρασσίτωση με κρεμούλα στο στόμα (πριν έναν μήνα). Τότε δεν έβγαλε τίποτα , σήμερα όμως είδα στα κόπρανά του κάτι άσπρα σκουληκάκια....Αύριο θα τον ξαναπάω στο κτηνίατρο , να μάθουμε και πότε θα βάλουμε το τσιπάκι μας......Φρίκαρααααααα όμωςςςς!!!!!! Θα πάθει τίποτα???????? Τι είναι αυτάαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βοήθειααααααααα καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε



11 σχόλια:

  1. Γεια σου ομορφούλα!!! Όσον αφορά στο "παιδί" σου, δεν ξέρω για αυτά τα καινούρια κόλπα. Είχα σκύλο απο μικρή, πέθανε απο γηρατειά την ημέρα του γάμου μου κ απο τότε τον σκέφτομαι κ κλαίω....είναι τρομερή η αγάπη. Τολμώ να τη συγκρίνω με τη μητρική. Σε αγαπάει χωρίς φραγμούς, χαίρεται να σε βλέπει, σου κάνει παρεούλα, σε καταλαβαινει όταν έρχεσαι απο τη γωνία του δρόμου!! Να κω κι άλλα;;;;
    Για τη φίλη αυτή που λες, εννοείται πως δεν αξίζει την φιλία κ την αγαπη σου μετά την τριτη φορά! Κράτα τις αναμνήσεις γιατί ειναι κημείλιο, αλλά τον συγκεκριμένο άνθρωπο να τον διώξεις απο τη ζωή σου. Η ζωή ειναι μικρή αλλά όμορφη. Κρίμα να χάνουμε το χρόνο μας με ανθρώπους που μας πληγώνουν. Είμαι σίγουρη οτι θα το καταλάβεις κ μόνη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να μας χαλάει την διάθεση.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά άμεσα το συγκεκριμένο άτομο ξαναέδειξε τον "καλό" του εαυτό .......πολύ γρήγορα λύθηκε το ζήτημα......Στόμα βόθρος που λέμε και στην Αθήνα......Τι να πω μερικοί άνθρωποι σε πλησιάζουν για να ξεθυμάνουν ,να πάρουν τα πάνω τους βριζοντάς σε!!Μπράβοοοο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Fofo μου πόσο χαίρομαι όταν βλέπω το χαμόγελό σου... μου ανοίγεις την καρδιά!!! Οσο για το κουκλάκι αυτό, δεν έχω λόγια! εξυπνόφατσα πρώτης ποιότητας! Χαίρομαι όταν ακούω ότι είσαι καλά κι ας μην σε ξέρω!!! Οσο για τα υπόλοιπα,.. σημασία έχει να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει γύρω μας και να ξεσκαρτάρουμε! Ετσι, να κάνεις κι εσύ! Σε φιλώ. Callie by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου και χαρά σου , χριστός ανέστη και καλές εφημερίες, για όλα αυτά που κάνεις που θεραπεύεις το κόσμο , που μεγαλώνεις το σκυλάκι σου πέρνα απο το σπίτι μου να πάρεις βραβείο, ένα ολόκληρο οσκαρ, όχι αστεία, όσο για σκυλιά έχουμε ένα λαμπραντορ μεσα στο σπίτι, ρώτα ότι θέλεις, για τα σκουλίκια νομίζω δίνουν χάπι οι κτηνίατροι, θα σου πούν, γενικώς πολλά, αμπούλες, εμβόλια, χάπια, λουρακια για τις σκίπες για τα τσιμπούρια, νομίζω ούτε οι ανθρωποι τόσα πράγματα δεν κάνουν, πολλά φιλιά Μαίρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ .ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα.Ενα βραβείο περιμένει να το παραλάβεις εδώ http://stvassoyahoogr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωφού μου!!!! Τι κάνεις? Μια γλύκα είναι αυτό το σκυλάκι σου!!! Υπάρχει θεραπεία για τα σκουλήκια που ίσως χρειαστεί να την κάνετε κι εσείς γιατι έχω ακούσει πως κολλιέται! Μου είχε πει ενα περιστατικό ο κτηνίατρος και φρίκαρα.. Περνάει όμως, μην ανησυχείς!!! Μη στεναχωριέσαι, στη ζωή έτσι θα είναι πάντα, οι φιλίες πάνε κι έρχονται και έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα! Εμείς ας είμαστε αυτό που είμαστε και απλά για όσους μας πληγώνουν δεν υπάρχει χώρος (στην καρδιά μας). Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα!Καλό μήνα εύχομαι και καλό καλοκαίρι!Το σκυλάκι σου είναι σκέτη γλύκα!Σίγουρα μέχρι τώρα θα έχει λυθεί το θέμα με τα σκουλικάκια και εύχομαι να είστε καλά!
    Έχω διαγωνισμό με δώρο εκπτωτικά κουπόνια και γυαλιά ηλίου ή οράσεως!Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr/2013/06/firmoo-glasses-giveaway-international.html
    Φιλάκια πολλά και να περνάς υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nice post! your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tίποτα δεν είναι, μην αγχώνεσαι! Όλα καλά! Βγάζει τα σκουληκάκια ο οργανισμός του.
    Να χαίρεσαι το σκυλούκο σου (είναι φοβερή μούρη!) και καλώς σε βρήκα!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...