Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Επιτέλους ΑΔΕΙΑ!!!!

Αγαπημένη μου παρεούλα......Τι να σας πρωτοπώ και γιατί να σας πρωτογκρινιάξω......ΟΥΦ!!!!

Όπως πολύ καλά έχετε καταλάβει από την στιγμή που ξαναξεκίνησα να δουλεύω χρόνος μηδέν.....Χιλιάδες πράγματα να φτιαχτούν στην δουλειά, διάβασμα και πάλι διάβασμα ..μεγάλη η ευθύνη....Ύπνος ενίοτε και απώλλεια κιλών λόγω δουλειάς και κούρασης....Ευτυχώς το τελευταίο, μπαίνω στα ρούχα μου επιτέλους!!!!!!! Τρεις μήνες τώρα δουλεύω και εφημερεύω χωρίς σταματημό. Ευτυχώς που βρήκα μία μέρα και παντρεύτηκα....Τώρα με άδεια γάμου, καθώς όταν παντρεύτηκα δεν γινόταν να την πάρω...τι να πεις..κάλλιο αργά παρά ποτέ....

Όπως κατάλαβα κάτι έγινε και όλες γράφατε για το blogloving το οποίο έκανα και εγώ χωρίς βέβαια να έχω καταλάβει ακόμη το γιατί.....Anyway εξηγήστε μου κάποια στιγμή....Ζηλεύω απίστευτα όσες έχετε συναντηθεί!!! Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωω!!!!

Αυτός ο μήνας ο δικός μου ήταν απίστευτος!!! Πολλές εφημερίες μαζεμένες για να πάρω άδεια, πολλές παράξενες ιώσεις που μας κάναν την ζωή πατίνι και εντός και εκτός δουλειάς!! Ήρθε το Μελομακάρονο να με δει και πάρτον κάτω.....Κόντεψα να τρελαθώ με 40,2 ακατέβατο κάτω από 39 και αυτό για μία ώρα.....Να πάρει πια με τον ιό των χοίρων όλο μεταλλάσεται!!!! Και δυστυχώς για εμένα και αυτόν ήταν και το πρώτο περιστατικό με αυτή την συμπτωματολογία...Σας τα λέω να ξέρετε-μόνο πυρετός και τίποτα άλλο,έπεφτε για μία ώρα μέχρι 38,5 με ντεπόν 1000 και ξανά προς τα πάνω....Ούτε καταβολή,ούτε βήχας, ούτε συνάχι ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Τεσσερις ιατροί των ψάχναμε,εξετάσεις κόντρα εξετάσεις και δεν βρίσκαμε τίποτα απολύτως......ΕΜ, βέβαια φαντάζεστε πώς ήμουν σαν την τρελή επιστήμονα σε κάτι κινούμενα σχέδια να ΟΥΡΛΙΑΖΩ!!!!!! Τελικά δώσαμε στα τυφλά αντιβίωση 2πλη και έπεσε ο πυρετός....Τα έπαιξα...Για αυτό λένε ο ιατρός δεν μπορεί να εξετάσει δικό του άνθρωπο....Δόξα το Θεό είμαστε καλά τώρα αλλάααα στις επόμενες εφημερίες ήρθε κόσμος ακριβώς με τα ίδια συμπτώματα και ήξερα τι να κάνω!!!!! Άντε να φτιάξει ο καιρός να πεθάνουν τα παλιομικρόβια!!!!!!

Στο εντωμεταξύ .....έτσι πάω στην δουλειά κάθε ημέρα Αθηνούλα.....























Θυμάστε??Την είχα κερδίσει αυτή την κουκουβάγια...κάνει παρέα με τον Μάρκο.......


Κάνω βόλτες στα παπάκια.........























Και βγάζω φωτογραφίες ότι γατόνι βρω μπροστά μου........























Οι γάτες στο Κέντρο Υγείας.......
























Η γάτα στην μαμά.............


Δεν έχω ξεχάσει να δημιουργώ...τώρα στην άδεια ήδη άρχισα και θα σας τα παρουσιάσω.....Δυστυχώς ο χρόνος περιορίστηκε λόγω δουλειάς , συνεδρίων, εργασιών αλλά δεν μας ξεχνάω........

Πολλά φιλάκια σε όλες να είστε καλά!!!!



7 σχόλια:

  1. Fo μου!!!!! :) Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!! άντε να ηρεμήσεις να σε χορτάσουμε περισσότερο!!!! Μας λείπεις!!!! Να περνάς όμορφα, φιλάκια πολλά!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρελάραααααα εσύ βλέπω ετοιμάζεσαι για το Πάσχα!!Και εγώ!!Πλένω τις στολές από τώραααααα!!!!!!!φιλάκιαααααααα

      Διαγραφή
  2. Καλή ξεκούραση και καλές δημιουργίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ αυτές οι γατούλες!!!!Θα τις ζουμ πήξω όλες!!!Καλή ξεκούραση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναδέλφισσα καλώς σε βρήκα στην blogoγειτονιά! Θα τα λέμε συχνά! Καλή ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...