Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Why i am not here..........and creations...

Αγαπημένες μου bloggers, φίλες του διαδικτύου, φίλες που με κρατήσατε σε εγρήγορση όλη την προηγούμενη χρονιά....που με εθίσατε στην δημιουργία.......























ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Για αυτό απουσίασα τόσοοοοοοο πολύυυυυ!!Όπως ξέρετε άλλαξα πόλη, άρχισα δουλειά, ψόφησαααααααα εδώ και δύο μήνες....και έτρεχααααα για προλάβω και έναν mini γάμο (θα χουμε και τον θρησκευτικό εύχομαι κάποια στιγμή)...οπότε φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε το τι γινόταν εδώ μέσα!!!!!!



Εδώ είμαι ...ναιιιιιιι εγώ είμαι, τρέχω να προλάβω τον γαμπρό....μιας και με την κουμπάρα, με την συνάδελφο και την κολλητή που είμαστε στο σπίτι τα τσούξαμε πρωί πρωί τα μαρτινάκια ....για το καλό βρε παιδί μου και μετά τρέχαμεεεεεεεεε........Ροζαλίντα και μεθυσμένη εντελώς!!!!!!!!

Τι να σας πω δεν θυμάμαι και τι έλεγε ο αντιδήμαρχος γιατί τελικά τα είχε τσούξει και ο καλός μου οπότε χασκογελούσαμε χι χι χι και χα χα χα μόνο το δέχομαι είπα θυμάμαι ...ε, και μετά τελείωσε....Πολύ γέλιο πάντως....Πολύυυυυυυυυυυυ γέλιο !! Και φυσικά  συνεχίστηκε το τσούξιμο στην ταβερνούλα που πήγαμε με τους κολλητούς (γονείς γιοκ στον θρησκευτικό θα βγάλουν το άχτι τους, το χω τάξει!!), όπου και για να μας σηκώσει ο ταβερνιάρης πήρε πέντε ταξί και κράτησε πέντε κλειδιά αυτοκινήτου για να τα πάρουμε την άλλη μέρα........Το τύφλα είναι λίγο.....



Έτσι είμαι πια μια παντρεμένη γυναίκα......φυσικά όπως ξέρετε όλες δεν άλλαξε και τίποτα...πάλι άντρα μου τον έλεγα....Τώρα τον δουλεύω και τον λέω σύζυγο..Και αυτός φωνάζει .."Γυναίκαααααααα φαίιιιιιι!!"...λες και δεν ξέρει ότι αυτό είναι δικό του θέμα και ότι εγώ πάντα θα ξέρω τις καλές ταβέρνες και όχι το πού πέφτει η κουζίνα!!!!!!!!!

Μετά από δύο μέρες βέβαια επέστρεψα στην δουλειά, πού άδεια ο νεοδιοριζόμενος ούτε για πλάκα, αλλάαααα σας διάβαζα στις εφημερίες και έβλεπα τι φτιάχνετε!! Ζήλεψα και έτσι σας παρουσιάζω.......



Τον θυμάστε τον Μίκυ?? Ο αγαπημένος του άντρα μου....ε...είπα να τον παντρέψω και αυτόν (αν και πολύυυυυ κρύο, στον κόσμο μου εγώ λουλουδάκια και καρδούλες....).Και του έφτιαξα την Μίνυ.....








Γλυκούλα δεν είναι????? Ζουζουνίτσα..........
Μιας και άρχισα ξανά, βρήκα και τα αντίστοιχα μαγαζάκια στην καινούρια μου πόλη.....ε ,ναι ώρα για δημιουργίες!!!!!!

Φιλάκια πολλά, εύχομαι να είστε καλά και η Fo επέστρεψε για να μείνει!!!!!!!!!!!!










12 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Φωτεινή! Να είστε πάντα το ίδιο "μεθυσμένοι" από ευτυχία όπως τη μέρα του γάμου σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και από εμένα. Νομίζω ότι δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε. Καταρχήν συγχαρητήρια για τον γάμο σου. Να ζήσετε ευτυχισμένοι και γεροί!!
    Περιηγήθηκα λιγάκι στο blog σου, είναι πολύ, πολύ όμορφο και ενδιαφέρον. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
    Καλό σου βράδυ:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσετεεεε!! Να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Fo μου!!!!!! συγχαρητήριααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! να ζήσετε!!!!!!!!!!! τα ίδια δε λένε και στους πολιτικούς και στους θρησκευτικούς γάμους,ε??? (είμαι και άσχετη) είσαι μια κούκλα!!! η φωτό γεμάτη τρέλα!!!!! πολύ πολύ χάρηκα!!! χάθηκες για πολύ ιδιαίτερο και όμορφο λόγο!!! άντε και ένα bebe τώρα!!! χο χο.. :) το ταίρι υπέροχο!!! να σου πω, μη με βρίζεις πολύ, ακόμα να σου στείλω το γατάκι.. είμαι ασυγχώρητη!!! θα στα κάνω έκπληξη εκεί που δεν το περιμένεις!! :) φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ !!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητηρια για το γαμο!!να ζησετε!!!πολυ ομορφο το μπλογκ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι υπέροχα νέα!!! Εύχομαι να ζήσετε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, γεροί και πάντα χαμογελαστοί όπως η υπέροχη φωτογραφία σου!!!! Φιλιά πολλά και καλές δημιουργίες στην καινούρια σου πόλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφα νεα!!
    Να ζήσετε πολύ πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι..για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ζήσετε!!!Πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!!Η μίνυ υπέροχη και πολύ γλυκούλα!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ευχάριστα νέα!
    Συγχαρητήρια, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι, υγιείς, αισιόδοξοι και τυχεροί!!!! Είσαι μια νυφουλίτσα με τα ροζ!!! Υπέροχη!
    Μπορεί να μην σε γνωρίζω πολύ καιρό αλλά φαίνεσαι ζωντανός άνθρωπος και μπράβο σου.
    Σου εύχομαι πραγματικά κάθε μα κάθε ευτυχία!
    Άντε, τρέχα τώρα στον αφέντη σου κυρά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ζήσετε! Να ζήσετε! Ευτυχισμένη νιόπαντρη είσαι και το δείχνεις και το φωνάζεις! Ελπίζω όλα καλά και στην νέα σου δουλειά! Πολλά φιλιά!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...