Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

I AM THE WINNER!!!!!

Κυρίες και Κύριοι έχουμε καινούριο βραβείο ,το δικό μου βραβείο(χι χι χι έχω βραβείο με το όνομά μου!!) το οποίο μου απονέμεται από την Evonita καθώς έφερα εις πέρας την πρόκλησή της!!Next time βάλε κανένα δύσκολο darling....ααααα ξέχασα!!Η σειρά μου τώρα ε??????Θα το σκεφτώ........και θα σε ενημερώσω!!!!Πάντως να περιμένεις κάτι ...δύσκολο (χιχιχιχιιχιχιχχιιχιχι!!!!!) THE WAR IS NOT OVER!!!!!

Αφού λοιπόν έχω δικό μου βραβείο λέω να το χαρίσω και εγώ σε άλλα blogs .....


Το βραβείο "FO" χαρίζεται :

1.στην me(maria)
2.στα κορίτσια μου στο Ανθομέλι
3.στην Taelia88
4.στην Beauty str
5.στο Κατερινάκι
6.στην Andria

Kορίτσια ,η καθεμιά σας είναι δημιουργική σε αυτό που κάνει αλλά......ΔΕΝ θα το πάρετε έτσι απλά!!!!(Εμένα μου βγήκε...η πίστη!!).Λοιπόν παίρνοντας το βραβειάκι αυτό είστε υποχρεωμένες να φτιάξετε/φωτογραφίσετε ή ότι σας έρθει τελοσπάντων έναν σκαραβαίο/μίνι κούπερ!!!!!Για να δούμε.....Φιλάκια  πολλά πολλά .
Επίσης το GIVEAWAY λήγει σήμερα ,αύριο πρωί πρωί η κλήρωση!!!!

15 σχόλια:

  1. Μόλις γύρισα από μπάνιο και βλέπω βραβείο και πρόκληση μαζί. Αφούεσύ τα κατάφερες τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα θα προσπαθήσω κι εγώ. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα!!! Είμαι πολύ περίεργη!!! Δεν παίζεσαι!!! Ωραία το σκέφτηκες, έχω σούπερ αγωνία να δω τη συνέχεια όσων θα ακολουθήσουν!! Καλή επιτυχία στα κοριτσάκια!! Ωωωωω giveaway αύριο, έχω αγωνία!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω βραβείο με ειδικό βάρος...Φωτεινή σε ευχαριστώ για την απονομή και αν και η δημιουργικότητα μου έχει πιάσει πάτο υπόσχομαι ότι κάτι θα σκεφτώ...καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Φο συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου! Πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη που δημιουργήθηκε ένα βραβείο με το όνομά σου! Πάντως σου αξίζει γιατί το αυτοκινητάκι σου είναι υπέροχο! Έχει το δικό του χαρακτήρα! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Χάρηκα πάρα πολύ που πήρα αυτό το βραβείο γιατί πρέπει να σε ενημερώσω ότι ο συγκεκριμένος σκαραβαίος είναι ο αγαπημένος μου!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια!!! Τον έκανες τέλειο τον σκαραβαίο!!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήμουν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνες!
    Μπράβο!!
    Και σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο...ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ να το αποκτήσω τόσο σύντομα...πρέπει να βγω σε αναζήτηση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΣ,ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!!!!!!1
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ GIVEAWAY ΘΑ ΧΑΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωχ! Βραβείο και πρόκληση μαζί;;; Τι μας κάνεις, τώρα!!! χαχα! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο "FO" που μου χαρίζεις! Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της πρόκλησης! χιχι! Σου αξίζει το βραβείο, Φωτεινή! Ο σκαραβαίος σου είναι απίθανος!!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η δικιά μου παραλαβή είναι εδώ!!
      http://taelia88.blogspot.gr/2012/08/awards-and-games-yay.html
      Ελπίζω πράγματι να φάνηκα αντάξια της πρόκλησης! χιχι!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  10. Μετά από τόσα καλά λόγια έτσι μας το ανταποδίσεις... καλά, καλά!! Χιχι, Ευχαριστούμε για το βραβείο. Μην περιμένεις και πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα γιατί λείπει και η Kathy αλλά θα προσπαθήσω για το συντομότερο. Φιλάκια γλυκιά Fo!!! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδες, τα κατάφερες! Μπράβο για το βραβείο! Έχει και το όνομα σου, τέλειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς σε βρήκα ...ο σκαραβαίος έγινε πολύ ωραιος αλλα πως τοιν έκανες;;; συνχαρητήρια ακι στις τυχερες... παντα τετοια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια για το υπέροχο βραβείο!!! Είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτοιμος ο σκαραβαίος μου.Δεν σε φτάνω βέβαια, αλλά έλα να τον δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...