Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βραβειάκι και μια Πρόκληση άνευ προηγουμένου!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Μαρία για τα βραβειάκια μου!!!!Να είσαι καλά.....




Από ότι κατάλαβα πρέπει να σας πω 7 πράγματα για εμένα.....Χμμμ......

1.Λατρεύω το φαγητό.Τι να πω...ότι  φαγητό...αν αργήσει η ώρα του φαγητού μου,γκρινιάζω σαν δίχρονο.Ναι ,χτυπάω και το πόδι κάτω!

2.Είμαι απότομη..πολύ και αν το κρατήσω μέσα μου γίνομαι χειρότερη.Κριάριιιιι τι να πεις!!!

3.Μπορώ να εφημερεύω ασταμάτητα,λατρεύω την μυρωδιά του νοσοκομείου και αν με αφήνανε θα έμενα εκεί!(ανωμαλίες........!).

4.Σιχαίνομαι τον οδοντίατρο,προχτές που μου έκανε καθαρισμό,με κυνηγούσε 20 λεπτά γύρω γύρω από την καρέκλα...Ευτυχώς ήμασταν συμμαθητές και δεν μου θυμώνει...έφαγε και τα χαρτομάντιλα στο κεφάλι.Πάλι!!(Σε αγαπάω Χρήστο αλλά αυτό το μαραφέτι μου βαράει τα νεύρα!!!).

5.Σιχαίνομαι το χρήμα.Όχι ότι δεν το χρειάζομαι,αλλά έχει καταστρέψει τον κόσμο στην κυριολεξία.Καλύτερα πέρασα στο αγροτικό που για ευχαριστώ μου έδιναν πίτες και φρέσκα αβγά.Τι να τα κάνω 10 παλτά όταν κανείς δεν μου λέει καλημέρα?

6.Μεγάλωσα στην Αθήνα και ευτυχώς που μας πήραν οι γονείς μας από εκεί...όχι ότι δεν την αγαπάω...αλλά δεν υπάρχει η ζωή στις μικρές πόλεις,ανάμεσα στα δέντρα και στα ζωάκια ηρεμεί η ψυχή σου.

7.Λατρεύω τον άνθρωπο,το σώμα,την ανατομία,την καταπληκτική αυτή δημιουργία και για αυτό έγινα ιατρός.Για να διώξω τον πόνο...όσο γίνεται,στην ψυχή και στο σώμα,γιατί ένας ιατρός δεν είναι μόνο τεχνική αλλά και μεγάλη ψυχή ...Έτσι λέει  ο Όρκος...άλλο τι έχουν γίνει μερικοί.Εγώ δεν άλλαξα και έχουν περάσει 30 χρόνια από το νηπιαγωγείο που πήρα τα ψεύτικα ακουστικά και είπα "Θα γίνω ιατρός Κυρία δασκάλα".

ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Η κα Evonita μου έβαλε μια πρόκληση ΕΔΩ και με προκαλεί ΠΑΡΑΚΑΛΩ  να φτιάξω το αυτοκινητάκι που βλέπετε.Τι να πεις ,τι να πεις!!!Σιγάαααααα την πρόκληση!!!!Βέβαια το πιο εύκολο είναι να πάρεις το πατρόν από την κοπέλα που το πουλάει στο etsy αλλά εγώ.....θα το κάνω μόνη μου!!Θα βγάλω ΕΓΩ πατρόν και θα το φτιάξω...κάποια στιγμή δηλαδή γιατί έχω καλεσμένους για Σαββατοκύριακο...ΑΛΛΑ δεν έχει ξαναγίνει!!Όπως αντιλαμβάνεστε άμα δείτε και τι γράφει στην σελίδα της,με προκαλεί,μου ρίχνει το γάντι και ΦΥΣΙΚΑ της το πετάω και εγώ!!!!Δεν έχω μηχανή,θα κατατρυπηθώ πάλι γιατί όπως βλέπετε είναι στην μηχανή αυτό αλλά...ΝΑΙ κυρία μου!!ΜΕΣΑ!!!
THE GAME IS ON!!!!





7 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία αν και από τις δημιουργίες σου, έχουμε καταλάβει ότι θα τα καταφέρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν dear Fo να σε δω!! χι χι... να δούμε αν τα πας καλά με το homework!! καλέ και εννοείται πως δεν θα αγοράσεις το Pattern!!! όοοοοοοχιιιι!!! δικό σου μοντελάκι θέλω εγώ να δω!! και όσο για την αντιπρόταση, ξεκίνα τώρα εσύ και βλέπουμε τι θα ακολουθήσει... χι χι χι.. Good Luck amigο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω κι εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις στην πρόκληση!!

    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου!!
    Βέβαια εγώ δεν αντέχω τη μυρωδιά του νοσοκομείου και τα φοβάμαι κιόλας, αλλά ένας γιατρός πρέπει να είναι όπως εσύ..
    Τον οδοντίατρο τον σιχαίνομαι επίσης......όχι σαν άνθρωπο....σαν οδοντίατρο...κανονικά είναι μια χαρά άνθρωπος και τον συμπαθώ πάρα πολύ..περνάμε καλά μαζί εκτός ιατρείου..όταν "μεταμφιέζεται" σε οδοντίατρο, βλέπω ένα τέρας μπροστά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγκίνησαν αυτά που είπες για σένα... καλά έκανα και σε συμπάθησα από την πρώτη στιγμή!!!! Ελπίζω να τα ακούω από σένα γιατρέ μου και μετά από είκοσι χρόνια. Οσο για την πρόκληση... παιχνιδάκι (λέμε τώρα)!!!!χιχι!!! Callie by Antohmeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου Φωτεινή!! Σου εύχομαι πολλά πολλά ακόμη!
    Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη γιατροί που είναι πάνω απ' όλα Άνθρωποι...
    Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις με την πρόκληση!! Πάρε δαχτυλήθρα για τα τρυπήματα και ξεκίνα!! χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το βραβείο! Περιμένουμε να δούμε τον "αγώνα" δημιουργικότητας. Ακονίστε τα μαχαίρια!!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια το βραβειάκι. Ήμουν σίγουρη πως θα δεχόσουν την πρόκληση....περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

kiss kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...